2. april 2009

Naj izbor Vašega kanala

Včeraj (sreda, 1.4.2009) sem se drugič zapovrstjo udeležila prireditve Naj izbor vašega kanala. Bilo je super. (: Ob prihodu sem se počutila kot največja zvezda, ker so bili fotoaparati povsod. Fleš tam, fleš drugje. Ko sva z mami prišli (bili sva bolj pozni kot ne) je bilo že polno ljudi. Kar gneča je bila. Doma me je še malo skrbelo, če me morda ne bo zeblo v kratkih rokavih, vendar je bilo notri tako vroče, da smo skoraj zgoreli. Prireditve so se udeležili tudi najbolj prestižni novomeščani kot so direktorica Vašega kanala Irena Vida, župan Alojz Muhič... in tudi nekaj županov iz sosednjih občin (Župan Semiča). Prireditve so se udeležili tudi glasbeniki kot so Alya, Nuša Derenda, Zoran Predin...Znašli pa smo se tudi taki, katerih posameznih imen javnost ne pozna preveč dobro in bolj predstavljamo kako podjetje. Jah, tudi taki moramo biti. =P 

No, ko smo se čisto segreli od čakanja in gužve so se končno odprla vrata v dvorano in hitro smo odšli noter, v upanju da je notri kaj več zraka. Seveda. Optimisti. Med snemanjem in samo predstavitvijo je postalo še bolj vroče. Ampak kaj smo hoteli. (= Bilo je še kar zabavno. Lani mi je bilo mogoče malo boljše, kajti tokrat so se zgodile nekakšne napake: Trenuten izpad zvoka, ko so glasbeniki igrali na playback in se je potem to še posebej opazilo, videno je bilo predvajanje nominacijskih filmčkih v windows media player, voditeljica Inti Šraj pa se je ves čas motila. Morebiti bi se morali bolj pripraviti kajneda? Amapak kljub temu je bila prireditev super. Zabavala nas je Nuša Derenda, Alya, step plesalci (or something like that? xD) in še mnogo drugih. Pa preidimo na nagrade:

Nagrado za naj dogodek je dobil:
Posavski sprejem olimpionika Kozmosa 

Nagrado za naj voditeljico si je prislužila:
Tjaša Pureber (odmevi na vašem kanalu)

Nagrado za ''mladega talenta'' je dobil:
Nejc Gazvoda (Vevericam nič ne uide)

Nagrada za življensko delo je pripadla:
Vinku Globokarju

Najboljša oddaja:
Novice (Oddaja na vašem kanalu)

Sedaj pa še nekaj utrinkov iz prireditve:


( Nagrado za najdogodek je sprejel kar Kozmosov trener, kajti Kozmos ni uspel zaradi okrevanja od neke hujše poškodbe)

(Energija Alye nas je skoraj dvignila iz sedežev)

(V ozadju Zoran Predin, v ospredju dobitnik nagrade za življensko delo Vinko Globokar)

(V ozadju lanskoletni dobitnik ekrana (nagrade) za ''mladega talenta'' Damjan Fink in voditeljica Inti Šraj, v ospredju pa letošnji dobitnik nagrade za mladega talenta Nejc Gazvoda)


(Voditeljica Inti Šraj in nagrada televizijski Ekran)


(Nuša Derenda)

(skupinska slika vseh dobitnikov, podeljevalcev in direktorice Vašega kanala)


Še ena misel, ki sem jo slišala včeraj:

Sanjaš takrat, ko preveč spiš.
(Nejc Gazvoda)

Samo za vas, moji dragi bralci

Nina

2 komentarja:

  1. Svaka čast Nejcu!
    Ps.: Sanjajo tisti, ki preveč spijo (ena izmed njegovih knjig.)

    OdgovoriIzbriši
  2. O to pa nism vedla. K to je on kot misel povedau tam. (:

    OdgovoriIzbriši